Arkkitehtuuritoimisto Visio – kaikki rakentamisasiantuntijan palvelut

Arkkitehtuuritoimisto Visio Oy on vuonna 1993 perustettu pääkaupunkiseudulla, Kuopiossa ja Joensuussa toimiva suunnittelun, vastaavan työnjohdon, rakennuttamisen ja rakennustutkimuksen palveluja tarjoava yritys. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota yhden luukun periaatteella kaikki rakentamisasiantuntijan palvelut, joita rakentaja rakennushankkeessaan tarvitsee.

 

Vuosien varrella olemme palvelleet niin yksityisiä rakentajia, rakennusurakoitsijoita, taloyhtiöitä kuin julkisia tahojakin.  Heidän kohteensa ovat vaihdelleet omakoti- ja rivitaloista pieniin kerrostaloihin.

 

Uudisrakennussuunnittelun lisäksi toimiston erityisosaamisalueina ovat olleet vuodesta 1994 lähtien kosteustekniset asiantuntijatehtävät sekä korjausrakennussuunnittelu.


Tutustu palvelukokonaisuuteemme tarkemmin täällä.

 

Jätä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön voit nyt lähettää meille suoraan verkkosivujemme helppokäyttöisen perustietokyselyn kautta. Täytä tarjouskyselylomake tästä suunnittelu-, rakennuttamis- ja vastaavan työnjohtajan tarjouksia varten.

 

Asuntokaupan kuntotarkastukset 

Asuntokaupan kuntotarkastuksen tilaajan ohjeen ja tarkastukseen kuuluvan haastatteluosan löydät täältä.

 

Uutiset

20.3.2017 – Arkkitehti SAFA Teemu Vilo aloitti Helsingissä

Toimistomme vahvistui uudella Arkkitehdillä, kun Teemu Vilo aloitti Arkkitehtuuritoimisto Visio Oy:n palveluksessa. Teemu on toiminut rakentamisen parissa jo 1980 -luvulta lähtien. Arkkitehdiksi Teemu valmistui 1990 -luvun lopulla, jonka jälkeen hän johti omistamaansa suunnittelu- ja rakennusurakointiin erikoistunutta toimistoaan vuoteen 2015 saakka. Teemun erikoisvahvuutena arkkitehtina on suunnittelukokemuksen lisäksi nimenomaan työmaa osaamisessa, millä hän vahvistaa toimistomme ennestään monipuolista osaamisalueitamme.

 

1.3.2017 – Toimintamme laajeni Joensuuhun

Rakennusmestari AKK PEL Esa Pitkänen ja insinööri PEL Tapani Pitkänen siirtyivät  ARKVISIOn palvelukseen. Esalla on takanaan pitkä työura asuntokaupan kuntotarkastajan, tutkimuksen ja valvontatehtävien parissa. Tapani Pitkäsen päävastuualueena on yrityksemme energiatodistusten laadinta ja energia-asiantuntijanan tehtävät saneeraus- ja uudisrakentamiskohteissa.

 

8.8.2016 – Rakennusinsinööri Simo Saarenmaa Vision palvelukseen

Rakennusinsinööri AKK (auktorisoitu kuntotarkastaja) Simo Saarenmaa aloitti työt Vision palveluksessa 8.8.2016. Simolla on takanaan pitkä työkokemus asuntokaupan kuntotarkastajan, tutkimuksen, valvonnan ja rakennuttajan tehtävien parissa. Toiminta-alueenaan hänellä on pk-seudun, Uudenmaan ja nykyisen kotialueensa Hyvinkään lisäksi Rauman seutu, josta hän on kotoisin.

 

Arkkitehtuuritoimisto Visio on nyt myös Facebookissa.


Kirjaudu asiakassivuille

Tunnus


Salasana
  


Arkkitehtuuritoimisto Visio Oy Puustellinpolku 12 00410 Helsinki (Malminkartano), 09-8711281